Firmatryk

Firmatrykt emballage er en effektiv måde at markedsføre dit firma på.

Bæreposer, gaveæsker, gavebånd, silkepapir og indpakningspapir med jeres eget logo forener det funktionelle med en rigtig god reklameværdi. Logotrykt emballage bliver set af rigtig mange mennesker, og bliver i mange tilfælde brugt mange gange, så reklameværdien er meget stor i forhold til f.eks. dagbladsannoncer. Vi laver dagligt mange spændende opgaver for vores kunder, og sammen finder vi løsninger der tilgodeser form, farver og brugsværdi. Hver enkelt bærepose eller gaveæske opfylder dermed både dit behov for at blive husket af kunderne, og det praktiske ved at have noget at bære sine varer hjem i. Poser med logotryk er velegnede til udstillinger og messer. Vi laver messeposer efter dine ønsker og behov.

Gå ind på siderne med de forskellige emballage typer og bliv inspireret af et udpluk af hvad vores kunder tidligere har fået produceret. Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit næste emballage projekt. Kontakt os på telefon, mail eller brug tilbudsformularerne, og lad os give dig vores bud på din emballage løsning.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på logotrykt emballage. Klik på den produktgruppe du ønsker tilbud på, og udfyld formularen. Vi sender tilbuddet til dig i løbet af 1-2 arbejdsdage.

Loading...
Vent venligst...