Butiksemballage

Vi tilbyder et velassorteret udvalg af butiksemballage. Sortimentet omfatter papirposer og papirbæreposer, gaveposer, cellofan, silkepapir og gavepapir, gavebånd og gaverosetter. Derudover tilbyder vi tilbehør der er nødvendigt for at drive butik og/eller e-handel, alt fra etiketter og tape til prisskilte, gadeskilte og skiltematerialer, holdere til gavepapir og meget mere. Vi lagerfører hele vores sortiment, hvilket betyder, at vi har meget hurtige leveringer.

Forskellige løsninger til indpakning

Vi har indpakningsprodukter i vores sortiment til alle behov, hvad enten du vil pakke en sweater, en flaske, chokolade, smykker eller blomster. Vi har gaveæsker og gaveposer også til forskellige typer produkter silkepapir som en fin ekstra beskyttelse af dit produkt.

Vælg blandt over 300 gavepapir i forskellige mønstre, farver og nuancer samt materialer Vi har også cellofan til blomster eller arrangementer hvor du ønsker at vise indholdet. Fremhæv indpakningen med matchende gavebånd,vi har alt fra polybånd og satinbånd til fløjlsbånd og hampesnor Du finder også et varieret udvalg af etiketter både til gaveindpakning og produktmærkning.

 

Poser

Vi tilbyder et velsorteret sortiment af bæretasker & tasker til blandt andet restauranter, skønhedssaloner, butikker og caféer. Du finder vores æsker & poser i forskellige materialer, formater og størrelser. Blandt sortimentet er Papirsposer og plasttikposer med og uden håndtag. Andre varianter af poser er forskellige typer af gaveposer og zip-poser. Der er også stofbæreposer & poser til genbrug.

 

Skiltemateriale til butik

Udover indpakningsmateriale finder du gadeskilte-og-skiltning og skiltematerialer til at kommunikere priser og lignende med dine kunder.