Husted emballage ApS

Danmarks nok mest velassorterede leverandør af emballage og forsendelsesprodukter. Vi tilbyder dig en nem måde at bestille emballage og forsendelsesprodukter i en god kvalitet til lave priser.

Husted emballage har i gennem 30 år oparbejdet en stor erfaring i design og levering af indpakning og emballage på et højt niveau. En flot og anderledes emballage er ikke meget dyrere end en kedelig uinspirerede emballage og i tilgift er f.eks. en flot kvalitets bærepose det bedste blikfang og understreger tilmed kundens image.

Husted emballage blev grundlagt i 1987 af Ann-Lise og Hother Husted med domicil i Nykøbing Falster. Efter 8 år med en kraftig ekspansion blev lokalerne i Nykøbing Falster for små og firmaet flyttede i 1995 til Ringsted. Her har firmaet været at finde lige siden og er i dag en af de største udbydere af kvalitets emballage og indpakning i Danmark.

I dag ledes Husted emballage ApS af Henrik Husted.

Husted emballages erfarne konsulenter, designere og øvrige medarbejdere er altid parate til at yde vores kunder den optimale vejledning til en totalløsning på emballagesiden. Vort store standard sortiment indenfor butiks emballage og forsendelses emballage giver næsten ubegrænsede muligheder indenfor disse områder. I 2016 har vi udvidet vores sortiment betragtelig, og kan nu levere 11.000 varenumre fra lager. Udover butiksemballage tilbyder vi nu også emballage, pakke materiale og forsendelsesemballage til alle typer virksomheder der har produktion eller lager.

Husted emballage er kendt for kvalitets emballage til lave priser og sit høje service niveau til gavn for vore mange kunder.

Måske har de valgt at blive vores kunder af følgende grunde:

Vi er meget velassorterede

Totalt finder du nu 11.000 varer hos os. Varer som forenkler og effektiviserer din hverdag. Alt i transportemballage, butiksemballage, rengøring / hygiejne, kontorvarer og beskyttelse / førstehjælp.

Vi sender varerne samme dag

Hvis du bestiller inden kl. 10:00 sender vi normalt din ordre samme dag.

Enkelt og nemt at handle

Du bestiller dine varer på: www.husted-emballage.dk eller ringer til vores kundeservice på: 57 67 46 40. Du kan også sende din bestilling på mail: info@husted-emballage.dk

Fragtfrit over 1900 kr.

På ordrer under 1.900 kr., betaler du kun 99 kr. i fragt.

Prisgaranti - altid laveste pris

Vi garanterer at hvis du har købt noget hos os og senere finder samme vare billigere i et andet dansk katalog så krediterer vi forskellen.

30 dages returret

Hvis du af en eller anden grund er utilfreds med noget du har bestilt, så er det bare at returnere det til os.

Mængderabat

Køber du meget af noget, får du automatisk rabat.

Trygt at handle

Vi har eksisteret i over 30 år og er et sundt og velrenomeret firma i stadig udvikling.

Vi håber at du vil vælge os som leverandør, og ønsker dig et varmt velkommen som kunde!

 

Virksomheds info

CVR nummer: 11 54 63 74
Hovedkontor: Ringsted
Bankkonto: 6822 1260620
Bank: Sydbank