Fortrolighedspolitik

Behandling af persondata
Følgende politik er oprettet for Husted Emballage ApS.

Formål
Vi værner om dine personlige oplysninger, vi ønsker at du skal kunne føle dig tryg når du betror os dine persondata. Derfor har vi oprettet denne politik. Den er baseret på gældende lovgivning om databeskyttelse og præciserer, hvordan vi arbejder for at værne om dine rettigheder og integritet.

Baggrund
Vi behandler dine persondata for at opfylde vores forpligtelser over for dig, såsom udførelse af køb, levering af varer, fakturering mv. Vi har også brug for dine persondata for at give dig en god service eksempelvis vedrørende opfølgning og information. Vi kan også have brug for dine personlige oplysninger for at overholde love, foretage kunde- og markedsanalyser samt målrettet marketing og information.

RETNINGSLINJER

Hvilke persondata behandler vi?
Når du handler hos os, afgiver du personlige oplysninger som navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer. Disse oplysninger skal vi bruge for at levere varerne til dig, men også til håndtering af garantiproblemer. Vi behandler også oplysninger som vi har brug for i forbindelse med produktion af de varer du har bestillt, f.eks en tekst til pakketape med tryk.

Oplysninger om virksomheder, herunder kontaktperson, er gemt i vores kunderegister. Oplysninger om privatpersoner er ikke gemt i vores kunderegister.

Behandles dine persondata på en betryggende måde?
Vi udarbejder rutiner og arbejdsmetoder for at håndtere dine personlige data sikkert. Udgangspunktet er, at kun personer i organisationen eller partnere, der har brug for personoplysningerne til at udføre deres opgaver, skal have adgang til dem. Vores sikkerhedssystemer er designet til at beskytte mod indtrængen, ødelæggelse og andre ændringer, der kan true dine personlige oplysninger.

Hvornår videregiver vi dine persondata?
Vores udgangspunkt er ikke at videregive dine personlige oplysninger til tredjepart eller andre end dem, der er beskrevet i denne politik, eller hvis det er nødvendigt at opfylde vores forpligtelser i henhold til aftale eller lov.

Hvor længe gemmer vi oplysninger om dig?
Dine personlige oplysninger gemmes kun, så længe der er behov for at gemme dem for at opfylde de formål, som dataene blev indsamlet i overensstemmelse med denne politik.

Dine rettigheder
Du har ret til at anmode om:

  1. Tilgang til dine persondata. Det betyder, at du har ret til at anmode om et registeroversigt over den behandling, vi udfører vedrørende dine personoplysninger.
  1. Rettelse af dine personoplysninger. Vi vil, på din foranledning, så hurtigt som muligt, rette de fejlagtige eller ufuldstændige oplysninger vi har om dig.
  1. Sletning af dine personoplysninger. Det indebær at du har ret at bede om at få slettet dine persondata hvis de ikke længere er nødvendige for det formål, de blev indsamlet for. Der kan dog findes lovkrav om at vi ikke umiddelbart kan slette dine personoplysninger, for eksempelvis regnskabs- og skattelovgivning. Vi vil derefter afslutte behandlingen som udføres til andre formål end at overholde lovgivningen.

Direkte markedsføring
Vi arbejder aktivt med direkte markedsføring via email og fysiske postforsendelser til kontakter hos vores erhvervskunder. Vi udfører ikke direkte markedsføring mod privatpersoner. Adresser er indsamlet i forbindelse med salg eller diskussion af salg. Ved email, vil du kunne afmelde dig fra en yderligere email via et link. For at afmelde  adresserede fysiske postforsendelser bedes du kontakte vores kundeservice.

Ansvar
Husted Emballage ApS er persondatasansvarlig, hvilket indebærer at vi er ansvarlig for hvordan dine personoplysninger behandles og at dine rettigheder tages i betragtning.

Kontaktinformation
Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til denne politik, behandling af dine personlige oplysninger eller anmodning om et registeruddrag. Vores kontaktoplysninger kan findes nedenfor.

Husted Emballage ApS
Jættevej 15
4100 Ringsted
57 67 46 40
info@husted-emballage.dk