Emballage

Vi har det meste indenfor emballage og emballageprodukter, alt fra papkasser og stødabsorberende emballagematerialer til poser, pakkebånd, tape. I vores sortiment kan du som e-handler finde postemballage, hvor vi kan tilbyde et bredt udvalg aget mere. Du finder naturligvis også miljøvenlig emballage hos os, for at give en så lille klimabelastning som muligt.

"Den rigtige emballage bidrager til lavere transportomkostninger, hurtigere pakketid og reducerede omkostninger til beskadigede varer og reklamationer" - Jakob Grehn, produktchef

Kasser og æsker

Vælg tape over 520 forskellige papkasser og papæsker. Vi tilbyder kasser designet til forskellige pakkebehov, hvor du også finder klimavenlige alternativer. Sortimentet omfatter blandt andet enkelt- og to-lags æsker designet til at passe indenfor pallens mål. Andre typer af æsker, kasser med skum indvendig, pallecontainer, flyttekasser og kasser til lange genstande. Ønsker du at transportere med isolerende emballage, kan vi tilbyde isoleringskasser, hvor alle egner sig til paller.

 

Forsendelseemballage

Stort udvalg af emballage til forsendelse til diverse emballagebehov, alt fra pakkeposer, bobleposer og postposer til fragtbreve, postrør og brevpakker. Du kan føle dig sikker på, at der er emballage, der passer til dine behov, uanset om du vil pakke bøger, tøj eller plakater.

 

Etiketter og hængemærker

Vi tilbyder mest indenfor mærkning af gods. Du finder blandt andet følgesedler, følgeseddelkuverter, forsendelsesetiketter, laseretiketter, etiketprintere og symboletiketter. Andre varer er markeringspenne og dispensere til etiketter.

 

Beskyttende emballagemateriale

Når det kommer til at pakke dine produkter eller genstande, har vi alt hvad du har brug for - og mere til. Vores udvalg af emballage- og pakkematerialer inkluderer rust- og fugtbeskyttelse og beskyttende emballagemateriale, der beskytter mod stød, snavs og støv. Du kan få alt hvad du skal bruge for at sikre at dine varer når sikkert frem til deres destination.