Emballage

Vi har det meste indenfor emballage og emballageprodukter, alt fra papkasser og stødabsorberende emballagematerialer til poser, pakkebånd, tape. I vores sortiment kan du som e-handler finde postemballage, hvor vi kan tilbyde et bredt udvalg af e-handelskasser, e-handelsposer, postrør, brevpakker og meget mere. Du finder naturligvis også miljøvenlig emballage hos os, for at give en så lille klimabelastning som muligt.

"Den rigtige emballage bidrager til lavere transportomkostninger, hurtigere pakketid og reducerede omkostninger til beskadigede varer og reklamationer" - Jakob Grehn, produktchef

Papkasser og æsker

Vælg tape over 520 forskellige papkasser og æsker. Vi tilbyder kasser designet til forskellige pakkebehov, hvor du også finder klimavenlige alternativer. Sortimentet omfatter blandt andet enkelt- og to-lags æsker designet til at passe indenfor pallens mål. Andre typer af æsker, kasser med skum indvendig, pallecontainer, flyttekasser og kasser til lange genstande. Ønsker du at transportere med isolerende emballage, kan vi tilbyde isoleringskasser, hvor alle egner sig til paller.

Forsendelsesemballage

Stort udvalg af forsendelsesemballage til diverse emballagebehov, alt fra pakkeposer, bobleposer og postposer til fragtbreve, postrør og brevpakker. Du kan føle dig sikker på, at der er emballage, der passer til dine behov, uanset om du vil pakke bøger, tøj eller plakater.

Etiketter og hængemærker

Vi tilbyder mest indenfor mærkning og etiketter. Du finder blandt andet følgesedler, følgeseddelkuverter, forsendelsesetiketter, laseretiketter, etiketprintere og symboletiketter. Andre varer er markeringspenne og dispensere til etiketter.