Lagerudstyr

Hos os finder du et omfattende udvalg af lagerudstyr. Vores sortiment inkluderer alt fra opbevaringskasser og paller til løftevogne og andre former for opbevaring. Vi tilbyder også et stort udvalg af pakkeborde og arbejdsborde, som alle er ergonomisk designet og kan justeres i højden. Derudover kan du finde en bred vifte af tilbehør, der kan supplere dit bord efter dine individuelle behov.

Aflastning under løft

Vi ved, hvor vigtigt det er at undgå tunge løft. Da det er en del af mange menneskers hverdag, er det vigtigt at tage tiltag for at skåne kroppen mod negative konsekvenser. I vores omfattende sortiment af løft og transport kan du finde alt, hvad du har brug for til fuldt ud kunne håndtere, flytte og transportere dine varer uden risiko for overbelastning. Derudover tilbyder vi også et stort udvalg af vogne til forskellige formål.

Opbevaringskasser

Med opbevaringskasser og -bakker kan du nemt organisere dit lager og kontor. Alt hvad du skal gøre er at sørge for orden blandt dine ting. Vores sortiment af hylder og skabe hjælper dig med at sortere dine kasser og skabe et pænt og ryddeligt miljø. Når alt er på plads, vil du have en følelse af ro og kunne fokusere på det, der virkelig betyder noget.