Emballage med logotryk

Eget mål - eget tryk

Vil du ses, vil du have at dit varemærke følger dine produkter?

Emballage med logotryk udvider købsoplevelsen for din kunde til ikke at stoppe ved produktet, men også til hvordan produktet præsenteres. Med emballage med logotryk sikrer du at dine produkter bliver emballeret på en pæn, tilpasset og sikker måde. 

Kontakt os for at høre mere om emballage med logotryk, på telefon 57 67 46 40 eller på mail: logotryk@husted-emballage.dk

E-handelskollektioner

Driver du e-handel og ønsker at sende dine produkter i emballage, der skiller sig ud?
Her finder du vores serie af emballageartikler, der kan kombineres med hinanden for at skabe en skøn følelse for kunden, når din pakke ankommer. Vi har udviklet æsker i flere farver, der kan mikses og matches med etiketter, takkekort og kvitteringslommer for en unik profil, uden at skulle investere i store mængde eller give dig omkostninger til tryk.


 

Købsoplevelsen for kunden skal ikke stoppe ved produkterne, præsentationen af ​​dine produkter er også vigtig. Hos os kan du designe dit eget emballagemateriale og samtidig få produkterne efter de mål, du skal bruge for at kunne pakke dine varer. Vores eksperter har stor erfaring på området og guider dig gennem hele processen, fra idé til færdigt produkt. Vi har leveret emballage samt  æsker og kasser med tryk til både små iværksættere og store virksomheder.

Vi er stolte af at kunne tilbyde mange forskellige løsninger til emballagematerialer, som du kan få med dit eget tryk og design. Indenfor forsendelsesemballage tilbyder vi trykte æsker og kasser og e-handelsposer med tryk.

 

Emballagematerialer og poser med eget firmatryk

Har du brug for tryk på poser, så har vi forskellige typer poser i forskellige kvaliteter og funktioner. Vi tilbyder papirposer med tryk, plastposer med logo och genanvendelige net med eget tryk og design. Vores mange forskellige typer af stofposer holder til at blive brugt mange gange og er derfor perfekte som reklamesøjler der kan styrke dit brand.

Vi har også andre indpakningsmateriale, som du kan få med dine egne designs, her tilbyder vi bla. silkepapir, pakketape med tryk og etiketter-med-tryk. Vores brede udvalg af trykt emballage omfatter også tryk på gavebånd, gavepapir, papkrus,  samt tryk på vores standardvarer.

I forbindelse med køb af et unikt produkt tilbyder vi en række services, hvor vi kan lagerføre din emballage, hjælpe med finansiering, indkøbsplanlægning, leveringsovervågning, distribution og grafisk arbejde. Tjenester, der vil gøre din hverdag så effektiv og smidig som muligt.

 

Kontakt os på tlf. 57 67 46 40 eller på logotryk@husted-emballage.dk