100% klimaneutralt emballage

Emballage af lokalt dyrket træ og lokalt produceret papir

Vores miljøvenlige emballage har smarte konstruktioner til forskellige formål. 100% Climate Neutral er kollektionen som i dag består af e-handelsemballage i papir, med nye funktioner og formater.

Vi ønsker, at disse produkter har en så lille indvirkning på miljøet som muligt. De er lavet af skandinaviske træer, som er vokset i FSC®-certificerede skove. Papiret produceres på skandinaviske papirfabrikker, hvor der bruges klimavenlig vedvarende energi. I hvert trin af produktets livscyklus forsøger vi at minimere CO2-aftrykket. Vi beregner det resterende aftryk og kompenserer for dette i et Gold Standard-projekt.

Det er derfor, vi kan sige, at disse produkter er 100% klimaneutrale

5 varer

Sortér faldende
Vis flere produkter

5 varer

Sortér faldende

 

Vores e-handelskasser er fremstillet af træer fra skandinaviske skove, der er certificeret af FSC®. Det betyder, at vi sikrer ansvarlig skovdrift og bæredygtig produktion. Det papir, vi bruger, kommer fra skandinaviske papirfabrikker, der bruger vedvarende energikilder for at minimere vores CO2-udledning. Selv når produktet bruges og genbruges, bestræber vi os på at reducere dets miljøpåvirkning ved at kompensere for eventuelle resterende udledninger gennem et Gold Standard-projekt. Det er derfor, vi kan sige, at disse produkter er 100% klimaneutrale. Og hvis du supplerer vores genanvendelige bølgepapkasser med en af vores miljøvenlige tapes, har du en fuldendt løsning med minimal indvirkning på miljøet. 

Vi har et bredt udvalg af emballage, herunder æsker, kasser, lukkeartikler og stødabsorberende materialer. Vores sortiment inkluderer også miljøvenlige poser til e-handel.