Forsendelsesemballage

Hvornår er postemballage bedst ?
I forhold til kartoner og bølgepapkasser passer postemballage normalt bedst for varer, der skal sendes med posten, masseforsendelser eller mindre pakker. Postemballage er bedst egnet til mindre gods. Den store fordel ved en postemballage er, at de ofte er relativt billige, de er hurtige til at pakke og der er rigtig mange forskellige variationer. Klik nedenfor for at se alle de forskellige variationer af postemballage, som vi har.

Stort udbud af postemballage 

Når du har små forsendelser, der skal sendes som breve, store brev eller mindre pakker, er postemballage normalt den bedste mulighed. Det er ikke kun en billigere løsning, men det er også hurtigt og nemt at pakke dine forsendelser i forskellige størrelser og formater.  Vi tilbyder en bred vifte af løsninger i både papir og plast og med genbrugsmaterialer.

Uanset hvad du har brug for at sende, kan vi hjælpe dig med den rette emballage. Vi tilbyder postemballage i forskellige størrelser og farver, herunder brevpakker og e-handelsposer til tøj, indretningsartikler og bøger. Har du brug for at sende flade produkter? Vi har polstrede kuverter og bobleposer til dette formål. Og hvis du skal sende plakater, flasker eller andre aflange genstande, kan vores paprør være den bedste løsning.

Når det kommer til at pakke dine produkter eller genstande, har vi alt hvad du har brug for - og mere til. Vores udvalg af emballage- og pakkematerialer inkluderer stødabsorberende materialer, tape, pakkeværktøj og meget mere. Du kan få alt hvad du skal bruge for at sikre at dine varer når sikkert frem til deres destination.

Vi elsker at inspirere og er altid på udkig efter at udvide vores sortiment med nye produkter. Vores mål er at skabe en unik "unboxing-oplevelse" for dine kunder og samtidig få din virksomhed til at skille sig ud fra mængden. Dette er noget, vi løbende arbejder på for at opnå, så du kan præsentere dine produkter på den bedste måde muligt.

Ønsker du at få dit logo trykt på dine forsendelsesmaterialer? Kontakt os, så hjælper vi dig med at gøre det muligt. Kontakt op på 57 67 46 40