Pakketape med logo


Profilér din virksomhed billigt og effektivt.

Pakketape med tryk er en billig og effektiv måde at profilere virksomheden på, eller at informere om dine produkter. Kontakt vores pakketape specialist for at høre mere på telefon 57 68 06 31. Du kan også kontakte os på telefon 57 67 46 40 eller på mail: logotryk@husted-emballage.dk

Hos os kan du bestille fra 1 kasse (36 ruller) pakketape med tryk. Se priser nederst på siden. Her kan du også sende en forespørgsel eller bestille direkte.


Forskelligt behov - forskellige tape typer


PVC tape

PVC tape er tape af høj kvalitet, der er meget velegnet til at trykke på. Den kan anvendes til mange forskellige typer emballage og er meget populære blandt vores kunder. PVC tape har et klæbemiddel baseret på naturgummi (solvent). Dens største fordel er, at den klæber til næsten enhver overflade umiddelbart efter påføring. PVC-tape har også de væsentlige egenskaber at den afrulles uden lyd og den strækker sig ikke. PVC pakketape fås i forskellige rullebredder og farver. Den udmærker sig også ved dens fleksibilitet, hvilket gør den ideel til brug på ujævne overflader. Den bliver ofte valgt af vores kunder, fordi den er meget modstandsdygtig over for slid og barske vejrforhold. PVC pakketape fås i brun, transparent og hvid.


PP tape

Polypropylentape er opdelt i flere typer, som er klassificeret efter den anvendte klæbemiddeltype. Alle typer fås i brun, transparent og hvid.


Akryl polypropylen tape:

PPA tape bruger et vandbaseret klæbemiddel, der fungerer bedst på glatte overflader som film eller papir. Vedhæftningen af akryltape øges over tid. Den anbefales til lukning af letttere kasser. Den bør anvendes i temperaturer over frysepunktet og i et miljø uden for meget fugt.


Hotmelt polypropylen tape:

Denne type er baseret på syntetisk gummiklæber. Hotmelt PP tape er stærkere end akryl tape, men dårligere i vedhæftning end naturgummi baseret (solvent) tape. Den giver den største klæbestyrke umiddelbart efter påføring. Den anbefales til lukning af mellemstore kasser. Når Hotmelt PP tape påføres ved hjælp af håndholdte dispensere kan den larme ved afrulning, hvilket kan have en negativ indvirkning på arbejdskomforten. Den er relativt modstandsdygtig over for fugt, men bør bruges i temperaturer over frysepunktet.


Solvent polypropylen tape:

Denne type kendetegnes ved, at den har et naturlig gummibaseret klæbestof med høj klæbestyrke ved både påføring og over tid. Den bruges oftest til at lukke kasser og paller af stor størrelse. PP Solvent giver en god værdi for pengene. Solvent PP tape fungerer godt på både glatte og porøse overflader. Den har en høj modstandsdygtighed over for fugt og kan bruges i både høje og lave temperaturer, så den kan anvendes i mange forskellige industrier.


Papirtape

Papirtape er en populær pakketape med høj styrke. Den har de samme klæbende egenskaber som PVC-tape. Det klæbemiddel der bruges i papirtape er fremstillet på basis på naturgummi (solvent), og giver en stærk vedhæftning. Ligesom PVC er papirtape kendetegnet ved den lydløse afrulning. Takket være papirtapens lette genanvendelse er den miljøvenlig og bliver derfor i stigende grad valgt af fragt- og flyttefirmaer. Papirpakketape fås i brun og hvid. 

Hvorfor skal jeg vælge pakketape med logotryk?

 

Som de fleste nok ved afhænger ens virksomheds succes i høj grad af virksomhedens omdømme og strategien for marketingaktiviteter. Udover at være en praktisk løsning når du skal lukke kasser og sende varer, giver pakketape med logotryk pakkernes udseende et løft, og skaber som reklamemedie et positivt billede af virksomheden i kundernes bevidsthed. Pakketape med logo er derfor et effektivt værktøj til at promovere dit brand.


De fleste bruger tapedispensere til at påføre pakketape. Se vores udvalg af dispensere.

Se vores udvalg af pakketape hvis du brug for pakketape til levering omgående fra vores lager.

Klik på kategorierne nedenfor og se priser, bestil direkte eller udfyld tilbudsformular.

8 varer

Sortér faldende
Vis flere produkter

8 varer

Sortér faldende