Etiketter og klistermærker med logotryk

Husted emballage er specialister i etiketter og klistermærker med logotryk. Altid med en god kvalitet og gode priser!

Kontakt os for yderligere information på telefon 57 67 46 40 eller på mail: logotryk@husted-emballage.dk


Styrk din identitet.


Vi tilbyder et bredt udvalg af selvklæbende etiketter, der er tilpasset dine behov og ønsker. Vi anvender kun materialer og tryk i høj kvalitet, således at dine etiketter bliver flotte og holdbare. Vi tilbyder forskellige størrelser og former på etiketterne, så du kan finde den perfekte løsning til dine produkter. Etiketter styrker din identitet og hjælper med at opbygge dit brand på en billig og overkommelig måde.


Vi trykker i øjeblikket de fleste etiketter med digital tryk, og du kan derfor designe dem næsten, som du ønsker. Etiketter kan fremstilles af forskellige materialer. Det mest anvendte er papir, men hvis du f.eks. skal bruge en etiket, der kan tåle fugt eller kulde, kan vinyl eller en anden form for plast med fordel anvendes.


Vi kan også præge dit logo, trykke det med højglansfolie eller påføre blank UV-lak, helt eller delvist. Mulighederne er mange.


Vi kan lave dine etiketter runde, ovale, firkantede, rektangulære og figurskårne i næsten hvilken som helst form. Du kan også vælge mellem permanent klæbende eller aftagelig lim.


Vi leverer næsten udelukkende vores selvklæbende etiketter på ruller, hvilket gør dem nemme at bruge og opbevare. Alternativt kan etiketterne leveres på ark eller enkeltvis.


Du kan vælge at få lavet dine etiketter lige som du vil have dem, eller du kan vælge at få lavet udvalgte størrelser i puljetryk til en fornuftig pris. Klik på kategorierne nedenfor og se priser, bestil direkte eller udfyld tilbudsformular
Lukkeetiketter - en ekstra oplevelse for dine kunder

Luk dine forsendelseskasser af med en lukkeetiket med dit logo eller budskab.

En rigtig god og nem måde at lukke din forsendelseskasse på.
Format 105 x 210 mm.
Hvid halvblank eller med højblank UV-lak.
Højkvalitets 4-farvet digital tryk.


> <