Genanvendelige net med eget tryk og design


Bruges igen og igen


Vores mange forskellige typer af stofposer holder til at blive brugt mange gange og er derfor perfekte som reklamesøjler der kan styrke dit brand i flere år efter at kunden har handlet hos dig. Selvom det er et lidt dyrere produkt, giver det en langsigtet reklameværdi, og fordi poserne bliver brugt mange gange, er de også et godt miljøvalg.


Bomuldsnet

En traditionel bomuldspose er ofte hvid, natur eller sort med tryk i 1 eller 2 farver. Posen fås med korte eller skulderlange hanke og i flere forskellige kvaliteter. Fra en tyndere kvalitet (140 g/m2) op til en kraftig kanvas kvalitet (220-285 g/m2). Bomuldsposerne kan også leveres i OEKO-TEX® certificeret bomuld eller økologisk bomuld. Kan leveres i små oplag.


Non woven net

Materialet ligner ”presset” bomuld. Materialet består af mange små tynde tråde, der er vævet og svejset sammen til et bomuldslignende udtryk. Det er slidstærkt og holdbart. Det er muligt at få materialet i forskellige kvaliteter og tykkelser. Det er muligt at fremstille nonwoven poserne i mange farver og typer. Vælg mellem korte eller skulderlange hanke. Der kan trykkes med 1 til 4 farver, f.eks. 4-farvet billedtryk. Kan leveres i små oplag.


Woven net

Materialet er yderst slidstærkt af samme type, som man kender fra den blå eller gule IKEA-pose. Posen skræddersys i mange forskellige størrelser og varianter. Der kan trykkes med op til 4 farver. Du kan vælge imellem en mat og blank kachering, samt evt. lukning (velcro, lynlås m.m.). Vælg også mellem korte og skulderlange hanke.


Klik på kategorierne nedenfor og se flere detaljer om vores forskellige typer stofnet. Her kan du også udfylde en tilbudsformular.
En genganger på gader og stræder

Bomuldsnet, eller muleposer som de også kaldes, ses alle steder i gadebilledet. Foruden at være slidstærke giver de dit brand nyt liv hver gang de bruges.


> <