Lagervogne og butiksvogne

Kongamek forenkler din arbejdsdag.

Hos Husted emballage finder du vogne fra Kongamek, som udvikler, producerer og sælger vogne og materialehåndteringsprodukter designet og tilpasset til enhver opgave og branche. Med over 30 års erfaring i branchen og omkring 1.800 modeller af vogne har de i dag Europas bredeste sortiment og er en af ​​Skandinaviens markedsledende aktører inden for materialehåndteringsindustrien. Kongameks produkter er designet med sikkerhed og ergonomi i tankerne og gør hverdagen lettere for medarbejdere, der skal håndtere og flytte materialer. Kongameks produkter er medarbejderens bedste ven og udviklet til kollegaer af kollegaer.

Med en maksimal belastning på 800 kg har vores pallevogne en bred vifte af anvendelser, og de fås i forskellige designs og farver, så de passer til dine behov. Hos os finder du også et stort udvalg af rulleborde, der er ergonomisk udformet og nemme at samle. Vi tilbyder også et stort udvalg af plukvogne, der egner sig til E-handel, industri, lager, butikker og skoler. Her kan du også vælge mellem to og fire hylder, der passer til dine behov. Her finder du også transportvogne med netsider og transportvogne med laminatsider.

Vi bestræber os på at kunne tilbyde dig som kunde et bredt udvalg af lagerudstyr. På den måde vil det være mere omkostningseffektivt for dig, samtidig med at du sparer kostbar tid ved køb.