Gavebånd


Personligt touch.


Gavebånd med logotryk er en fantastisk måde at tilføje et personligt touch til din gaveindpakning. Det tilføjer et ekstra element af elegance og professionalisme og fremmer samtidig dit brand. Vores gavebånd er lavet af højtkvalitets materialer, såsom dobbeltsidet satin, Grosgrain (rillet satinbånd) eller sildebensvævet bomuldsbånd. Vi trykker dit logo eller en tekst på alle disse båndtyper. Gavebåndet fås fra 500 meter.


Dobbeltsidet satin (Double Face satin) er den mest almindelige variant og det nemmeste bånd at trykke på pga. den glatte overflade. Vi har omkring 50 forskellige standard farver. Dit logo kan trykkes i enhver Pantone farve, eller vi kan trykke det med folie (Hot-foil) i for eksempel guld. Vi kan også tilbyde relieftryk, blindpræget tryk, digitaltryk og transfer. Båndet kan også specialindfarves (minimum 1.000 meter). Fås i følgende bredder: 6, 10, 15, 25, 30, 35, 40, 45 og 50 mm..


Gros grain satinbånd er af samme kvalitet som vores glatte satinbånd, men det har en rillet struktur. Det gør det lidt sværere at trykke på, og derfor kan nogle typer af firmalogoer ikke trykkes af kvalitetsmæssige årsager. Vi kan tilbyde samme trykvarianter som til dobbeltsidet satinbånd. Båndet kan også specialindfarves (minimum 1.000 meter). Fås i følgende bredder: 6, 10, 15, 25, 30, 35, 40, 45 og 50 mm.


Bomuldsbånd (sildebensvævet) er et lækkert naturbånd, som fås i mange standardfarver. Båndets struktur gør det lidt sværere at trykke på, og derfor kan nogle typer af firmalogoer ikke trykkes af kvalitetsmæssige årsager. Vi kan tilbyde samme trykvarianter som til dobbeltsidet satinbånd. Båndet kan også specialindfarves (minimum 1.000 meter). Fås i følgende bredder: 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 50 og 60 mm.


Udfyld tilbudsformularen og vi sender dig et tilbud på gavebånd med logotryk.
Elegant indpakning med dit logo

Dit logo bliver vist på en elegant måde til modtageren af gaven der er pakket ind med et lækkert gavebånd.


> <