Papirsposer med tryk


Poser - den levende reklamesøjle


Vil du promovere dit brand eller virksomhed på en effektiv og stilfuld måde, så er papirbæreposer ikke kun en praktisk måde at transportere dine kunders køb på, men også en fantastisk måde at øge synligheden af dit brand, da de vil blive set i gadebilledet. Stilfulde, stilrene og populære papirbæreposer, der både er stærke og rummelige. Disse poser egner sig til det meste.


Papirbæreposer med snoede hanke

Papirposer med snoede hanke, hvor du har næsten ubegrænsede valgmuligheder. Perfekt til dig og din virksomhed. Kan trykkes i få eller mange farver i en optimal printkvalitet. Som tilvalg har du mulighed for folietryk (Hot-foil), ombukket overkant og forskellige papirkvaliteter som f.eks. den nye papirkvalitet, der er baseret på græs og organisk affaldsmateriale. Poserne kan også fås uden hanke, hvis du ønsker at undgå poseafgiften.


Papirbæreposer med flade hanke

Den klassiske model, der er populær i mange forskellige brancher, f.eks. møbelforretninger, blomsterhandlere, tøjbutikker, dagligvarebutikker og restauranter. Papirposer med flade hanke fås bla. med en ekstra bred bund, der gør dem optimale til større produkter. Poserne kan også fås uden hanke, hvis du ønsker at undgå poseafgiften.


Tryk på papirbæreposer

Papirbæreposer kan trykkes i to forskellige trykmetoder.

Flexotryk
Ved flexotryk bruges klichéer, som giver et lidt mere groft tryk end f.eks. offset tryk. Jo større serie der produceres, jo mere fordelagtig er prisen med denne trykteknik.

Offset tryk
Kan tilbydes på poser med snoede hanke. Ved at anvende offset tryk, kan man undgå udgiften til klicheer + at man kan trykke mangefarvet tryk i superfin opløsning.


Tryk på standardposer

Ønsker du et mindre oplag, har vi vores standardposer, som vi kan tilbyde med tryk i en fantastisk god trykkvalitet og med hurtige leveringstider. Fås med snoede hanke, flade hanke eller uden hanke.


Klik på kategorierne nedenfor og se flere detaljer om vores forskellige typer stofnet. Her kan du også udfylde en tilbudsformular.
Samme pose - forskellige udtryk

Du kan variere udtrykket af din papirbæreposer med valg af papirkvalitet håndtagsfarve og trykfarver, så den passer til din virksomhed og dit budskab.


> <