Gaveæsker med logo


Unik og elegant.


Luksusæsker – den perfekte løsning til at præsentere dine produkter på en unik og elegant måde. Vores æsker bliver skræddersyet til dine behov, så du kan få den perfekte størrelse og form til dine produkter. Her kan du tilføje dit eget tryk og tilpasse dine æsker til dit brand, så du forstærker din kundes købsoplevelse. Vi hjælper dig med at designe den helt perfekte æske til dine produkter og løfter dit brand til det næste niveau.


Luksusæsker fremstilles i stift karton, som belægges med en finere papirkvalitet. Det kan være brunt eller hvidt papir. Der kan tilføres en overflade kachering såsom højblank, mat eller soft-touch. Tryk i offset, foliepræg, UV-lak m.m. Mange specielfeatures kan påføres disse æsker. De kan fremstilles som vippelågsæsker med magnetlukning, skuffeæsker, bund- og lågæsker etc. Det er også muligt at få leveret specialindlæg til disse æsker.


Vi kan også tilbyde luksusæsker i FSC® certificeret karton.
Papiret kommer fra skandinaviske FSC® certificerede skove.


Klik på kategorierne nedenfor og se flere detaljer om vores forskellige typer gaveæsker. Her kan du også udfylde en tilbudsformular.
Luksusæske med magnetluk

En flot æske med diskret magnetluk præsenterer dine produkter på en eksklusiv og lækker måde.


> <