Handsker, brand, værnemidler og førstehjælp

Hos os kan du købe kvalitetsbeskyttelsesudstyr og sikkerhedsprodukter til din arbejdsplads. Vores udvalg omfatter alt fra beskyttelsesartikler til daglig brug, brandsikringsprodukter til førstehjælpsudstyr. Vi er stolte af at samarbejde med kendte mærker som Jalas, Tegera, Cederroth og Housegard for at sikre de bedste produkter til dig og din virksomhed.

Daglige værnemidler og artikler

Hos os kan du finde et stort udvalg af daglige værnemidler til beskyttelse af hoved, mund, krop, øjne, ører og fødder. Vi har alt fra arbejdshandsker og arbejdssko til ansigtsmasker og åndedrætsværn med eller uden avancerede filtre. Uanset om du arbejder inden for sundhedssektoren, industrien eller restauranter, har vi de rette beskyttelsesartikler til dig. Vi tilbyder også sikkerhedshjelme, høreværn, sikkerhedsbriller, overalls og refleksveste for at sikre din sikkerhed på arbejdspladsen.

Medicinsk nødhjælpskasse 

Uheld kan ske når som helst, og det er vigtigt at være forberedt. Derfor tilbyder vi et udvalg af førstehjælpsartikler og plastre fra den anerkendte Cederroth. Som din leverandør har vi altid produkterne på lager, så du kan nyde hurtig levering. Vores sortiment omfatter også refills, så du altid kan holde din førstehjælpstation fuldt udstyret.

Brandsikringsprodukter - en billig livsforsikring

For at sikre dig mod brand er vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder en bred vifte af brandsikrings- og brandsikkerhedsprodukter, herunder ildslukkere, brandalarmer og brandstiger, så du kan være forberedt på enhver nødsituation.