100% Climate Neutral

100% Climate Neutral er kollektionen som i dag består af e-handelsposer og e-handelskasser med nye funktioner og formater.

Det er vores ønske at de nye produkter skal give et så lille aftryk som muligt på miljøet. De fremstilles af skandinavisk træ, som har vokset i FSC®-certificerede skove. Papiret produceres af skandinaviske papirmøller, hvor der bruges klimavenlig vedvarende energi. I hvert trin af produkternes livscyklus forsøger vi at minimere CO2-aftrykket. Vi beregner det resterende aftryk og kompenserer for dette i et Gold Standard-projekt. Det er derfor at vi kan sige at disse produkter er 100% Climate Neutral.

100% Climate Neutral

100% Climate Neutral er kollektionen som i dag består af e-handelsposer og e-handelskasser med smarte funktioner og formater.

Det er vores ønske at produkterne skal give et så lille aftryk som muligt på miljøet. De fremstilles af skandinavisk træ, som har vokset i FSC®-certificerede skove. Papiret produceres af skandinaviske papirmøller, hvor der bruges klimavenlig vedvarende energi. I hvert trin af produkternes livscyklus forsøger vi at minimere CO2-aftrykket. Vi beregner det resterende aftryk og kompenserer for dette i et Gold Standard-projekt. Det er derfor at vi kan sige at disse produkter er 100% Climate Neutral.

Om produkterne

100% Climate Neutral er kollektionen som i dag består af forsendelsesposer og forsendelseskasser i skandinavisk papir, med smarte funktioner og formater. De fremstilles af skandinaviske træer, som har vokset i FSC®-certificerede skove.

Nyt i vores kollektion er:

CarryBag - e-handelspose med bærehåndtag som passer perfekt til at sende bløde produkter, findes i 2 størrelser.

MailBag - i en praktisk størrelse til mindre produkter.

..mere i vores 100% Climate Neutral kollektion

Alle vores forsendelseskasser i kollektionen er lavet af stabilt bølgepap i høj kvalitet med en smuk overfladefinish.

CarryBox - med bærehåndtag i 2 størrelser som er optimal til tøjforsendelse.

SealBox - speciallukning for øget sikkerhed for at kassen er ubrudt.

SafeBox - med ekstra hjørnebeskyttelse til følsomme produkter som f.eks. rammer og bøger.

Spørgsmål og svar

Vi håber at du får svar her hvis du har spørgsmål om vores klimaneutrale produkter.

Har du ikke fået svar på dine spørgsmål her så er kundeservice åben 8:30 - 16:00 på tlf. 57 68 46 40

Hvad er forskellen mellem jeres andre produkter, er de dårlige for miljøet?
Vi har mange produkter som har en lav miljøpåvirkning, forskelle er at vi garanterer at de nye produkter fremstilles af skandinavisk træ, som har vokset i FSC®-certifierede skove. Papiret produceres på skandinaviske papirmøler, hvor der bruges klimavenlig vedvarende energi. I hvert trin af produkternes livscyklus forsøger vi at minimere CO2-aftrykket. Vi beregner det resterende aftryk og kompenserer for dette i et Gold Standard-projekt.

Hvorfor klimakompenserer i kun disse produkter?
Vi ser denne satsning som en begyndelse på vores miljøarbejde. Det vigtige er ikke kun klimakompensation, men snarere at minimere CO2-emissioner i alle dele af processen.

Hvordan har I valgt klimakompensationsprojektet?
Vi ønskede et Gold Standard-projekt, fordi de produkter vi sælger er lavet af træer, og derfor ønsker vi at kompensationsprojektet handler om træer i en eller anden form . Vi fandt et projekt i Kenya, hvor brændselseffektive ovne er blevet indført. Det betyder, at der er behov for mindre træ, hvilket igen betyder, at kvinder og børn skal bruge mindre tid på at lede efter brænde og i stedet kan gå i skole eller arbejde. Læs mere om projektet HER

Hvorfor er produkterne ikke lavet af genbrugspapir?
Papirfibre bliver svagere og svagere jo flere gange de genbruges. I disse produkter har vi brug for et holdbart papir, og de produceres derfor med nye fibre. Uden ny produktion bliver der mindre af genbrugsmaterialerne. Forskning viser at bæredygtigt skovbrug, hvor skove fældes og genplantes, betyder, at CO2 absorberes bedre af voksende skove end af gamle skove.

Hvordan transporteres produkterne?
Vi forsøger at finde de bedst mulige alternativer. I dette tilfælde er papiret blevet transporteret med lastbil og med tog.

Hvad gør at disse produkter er klimaneutrale?
Vi har kigget på alle dele af kæden for at minimere emissioner, og derefter med hjælp fra vores partnere Stora Enso og Billerud Korsnäs beregnet den kuldioxidemission som produktet forårsager, fra træet er fældet, indtil produktet ankommer til vores lager, og vi kompenserer så for denne emission. Kompensationen finder sted straks når vi køber produktet. Så når du som kunde køber produktet, er det allerede klimakompenseret.

Hvad er egentlig bedst, papir eller plast?
Der er ikke noget simpelt svar på det spørgsmål, det afhænger af hvad produktet skal bruges til, hvor mange gange det bruges og hvordan det genbruges. Læs gerne mere her.

Vil der komme flere klimakompenserede produkter?
Vi planlægger at udvide denne kollektion med flere produkter. Følg med på vores hjemmeside.

Hvordan arbejder I med miljøspørgsmål generelt?
Vi arbejder løbende med miljøpåvirkning, læs gerne mere om vores miljøpolitik.